...

„Am căutat în mijlocul plăcerii și nu am găsit nimic mai mare decât plăcerea derealizării.”

Suntem acum în provocarea de 60 de zile, iar la final ne vom uita înapoi la realizările noastre, mari și mici, cu mândrie și fericire. Merităm această bucurie pentru că muncim și avem răbdare.

Știm că viața fără scop este zadarnică, suntem obosiți dar suntem mulțumiți de noi înșine, oboseala se amestecă cu bucurie, nu există nimic mai bun decât să facem ceea ce trebuie să facem și să ne bucurăm de gustul realizării.

Deși realizările noastre zilnice sunt mici, suntem fericiți și în curând ne vom atinge scopul. Copacii cu creștere lentă dau cele mai bune fructe și toți sărbătorim realizările noastre la sfârșitul provocării.

Să luăm fiecare dintre experiențele noastre ca pe o lecție în dorința noastră de a ajunge în vârf. Pentru că secretul succesului este să te ții de obiectivele tale.

Acum că am gustat succesul, am gustat victoria și fericirea și, din această cauză, vom începe noi provocări, vom stabili noi obiective și vom câștiga din nou și vom fi din nou fericiți atingându-ne obiectivele, pentru că… trăiește o viață fericită.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.