...

Tocmai ai eșuat?

Din când în când primesc un e-mail de la cineva care se simte foarte rău pentru că a trecut de la un eșec la altul. De obicei răspund la astfel de e-mailuri, subliniind că eșecul ar putea fi un pas important în succesul viitor. Dar, pe măsură ce numărul acestor e-mailuri a crescut, am decis să scriu un articol pentru a arăta oricui nu a reușit că nu sunt singuri și că succesul poate veni după eșec.

 

Cauza eșecuri

‎Este posibil să nu ai succes în viață înainte de a eșua. Da, unii oameni pot fi norocoși și de succes prima dată, dar acest lucru este rar. Majoritatea antreprenorilor de succes reușesc doar după ce au eșuat de mai multe ori.

Știi de ce te deranjează atât de mult eșecul?

Acest lucru se datorează faptului că îl vezi dintr-un unghi greșit.

Într-un program solid de încredere în sine, am spus că diferența dintre oamenii de succes și cei care eșuează este modul în care percep eșecul.

Eșecul este doar un pas care te poate ajuta să înveți câteva fapte pe care nu le știai înainte. Când utilizați aceste fapte în următoarea încercare, șansele dvs. de succes vor crește. Dar dacă te-ai hotărât să te simți prost și să nu mai încerci, eșecul se va transforma cu siguranță într-un eveniment rușinos prin care nu vei trece niciodată.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.