...

 

Eram narcisist

În articolul meu anterior, Cum să depășesc narcisismul, am explicat că am fost narcisist mult timp înainte de a putea depăși această tulburare.

Oamenii continuă să facă presupuneri greșite despre narcisi, pur și simplu pentru că nu au avut niciodată ocazia să-i vadă prin ochii lor sau să trăiască în mintea lor. Deoarece am această șansă de peste un deceniu, pot spune cu siguranță că narcisiștii se pot îndrăgosti ca toți ceilalți, dar simplul fapt că dragostea lor este puțin diferită îi încurcă pe oameni.

 

Se poate îndrăgosti un narcisist?

Da, narcisiștii se pot îndrăgosti.

 

Mulți oameni greșesc să răspundă la această întrebare, deoarece presupun că narcisiștii nu pot da, ci doar se iubesc pe ei înșiși și, prin urmare, nu pot iubi pe nimeni.

Partea care derutează oamenii de aici este că pur și simplu nu înțeleg cât de diferită este dragostea unui narcisist.

Oamenii presupun că există un singur fel de iubire și, prin urmare, nu înțeleg dragostea unui narcisist.

 

Iată câteva puncte care vor fi foarte clare:

  • 1) Narcisiştii te iubesc pentru că se iubesc pe ei înşişi: Narcisiştii se îndrăgostesc atunci când cred că au găsit prada pe care o merită. Deoarece narcisiștii au un ego foarte mare, ei simt că merită să fie alături de cineva care este foarte valoros în calculele lor. Cu alte cuvinte, dacă narcisistul te-a iubit, înseamnă că te-a găsit extrem de valoros. Trucul este că te iubesc pentru că se iubesc pe ei înșiși. Crezând că primesc ceea ce merită, un narcisist poate deveni foarte atașat de o persoană.
  • 2) Dragostea narcisică este de obicei materialistă: Dragostea narcisică este de obicei foarte materialistă. Dacă ești popular, foarte frumos, extrem de eficient sau cel puțin valoros din punct de vedere narcisist, atunci un narcisist se poate îndrăgosti de tine. La fel ca toți ceilalți, narcisiștii experimentează sentimentele de iubire într-un mod foarte normal. Singura diferență dintre dragostea unui narcisist și o persoană normală sunt motivele lor.
  • 3) Narcis te iubește pentru că îi sporești imaginea: Narcis se poate îndrăgosti profund de tine doar pentru că îl poți ajuta să proiecteze imaginea de superioritate pe care îi place să o înfățișeze. Dacă oamenii te consideră o captură, atunci pentru un narcisist, ești o modalitate excelentă de a-ți îmbunătăți imaginea de superioritate. În acest caz, narcisistul vă va plăcea să vă îmbunătățiți imaginea și să câștigați mai mult prestigiu.

 

Se poate un narcisist să se îndrăgostească definitiv?

În timp ce narcisiștii se pot îndrăgosti cu siguranță, cel puțin din motivele lor, problema este că ar trebui să fie interesați tot timpul.

Unii narcisiști ​​sunt extrem de etici și, prin urmare, este puțin probabil să te părăsească fără un motiv întemeiat, în timp ce alții nu vor avea niciun fel de etică.

 

Pentru a menține ambele tipuri de narcisiști ​​interesați de tine, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să te asiguri că îi ajuți în continuare să îndeplinească nevoile care i-au condus în relația cu tine.

Renunță la asta, devii mai puțin informat sau mai puțin valoros și vei fi în pericol pentru că un narcisist lipsit de etică te poate lăsa pentru cineva care arată mai bine după propriile calcule.

 

Oamenii fermecați pot părea un lucru foarte dificil dacă nu știi cum să o faci. Dar am o veste bună pentru tine că am creat ceva care să te ajute să fermecă pe oricine, oricând și oriunde. Vezi cursul Charm Master.

Dar am o veste bună pentru tine, am creat ceva care să te ajute să te înțelegi cu adevărat și să atragi pe oricine, oricând și oriunde. Vezi programul Cine sunt.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.