...

Recunoștință – numărătoare de binecuvântări.

Numararea binecuvantarilor actuale si constientizarea lor

Nu este de ajuns să numeri binecuvântarile Trebuie să le conștientizezi că să devină în centrul atenției tale și să fie înregistrate in aura ta permanent astfel incat ele sa înceapa să se înmulțească in viața ta.

 

  1. notează aceste binecuvântări oricât de simple ar fi.
  2. de fiecare dată când îți aduci aminte de o binecuvântare indiferent cât de mică sau de ne neînsemnată este,adaug-o in program.
  3. de oricâte ori ai timp liber mediteaza asupra acestor binecuvântări.. Simte bucuria existenței lor în viața ta.. Să fii conștient de faptul ca toate binecuvântările pe care le-ai avut nu le-ai simțit sau ca nu ai activat recunoștința față de ele. Din aceasta cauza au dispărut. De aici e vorba: Nu ne dam seama de valoarea unui lucru din viața noastra pînă sa îl pierdem. Mai mult.. Dacă ne dadeam seama de existența lor și activam recunoștința față ele, acestea s-ar fi dublat.

 

Imagineaza-ți un cuplu

Unul are grijă de celălalt…îi place să-i spună lucruri frumoase, celălalt este mereu nemulțumit, nervos, văzând că partenerul lui este un cap rău, indiferent ce oferă este egal cu 0… și tot el crede că totul este așa, Ar trebui să fie absolut normal să-l primești. Prin urmare, el nu putea simți deloc acea binecuvântare. Crezi că acest cuplu va fi mereu împreună? sau nu? Chiar dacă sunt împreună, vor trăi o viață fericită sau un coșmar? Asta e corect Pentru că pentru orice nu ai activat recunoștința, ai activat eliminarea acesteia.

cine sunt. Nu este un site medical complicat, nici o enciclopedie online plictisitoare, ci un loc în care poți găsi informații simple, specifice și eficiente, susținute de psihologie, prezentate într-un mod simplu și ușor de înțeles, pe care le poți înțelege și aplica. Dacă credeți că acesta este un hype de marketing, vă rugăm să vedeți și alte articole pe www.cinesunteu.ro

Poate te intereseaza

Ce este intentia?

3 motive pentru care uneori va deprima ziua de nastere

Stii cine esti tu?

https://www.joculvietii.ro/rezervacinesunteu/recunostinta-si-numaratoare-de-binecuvantari/
post

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.