...

Recunoștință-o modalitate de a vă schimba situația..

Creșterea vibrației.

Exerciții practice.

 

Îți vom prezenta două tipuri de exerciții. Exerciții simple și complexe. Indiferent ce tip de exercițiu alegi să practici, vibrația ta va crește. Scopul acestei prezentări este să te învăț cum să alungi tristețea și vibrațiile negative.

 

1- Recunoștința

” De sunteți recunoscători, voi înmulți binefacerile asupra voastră”.

Este foarte important ca zilnic să practici recunoștința. Recunoștința se transpune în fapte și nu în vorbe. Mulți cred că recunoștința constă doar în a spune: Mulțumesc lui Dumnezeu sau Marelui Creator.

 

Apoi te întrebi de ce nu sporesc darurile tale. Ba din contra, se pot chiar împuțina. Desigur, undeva greșești.

Reține!: Recunoștința este faptă, nu vorbă.

 

Cum practici corect recunoștința?

Există mai multe metode de a practica recunoștința însă metoda pe care ți-o voi dezvălui acum este aceea care dă cele mai bune rezultate. Alegând această metodă vei avea o viață minunată.

 

Cum să activezi recunoștința in viața ta?

  • Fii conștient de faptul că Dumnezeu te-a binecuvântat cu anumite daruri.

Este bine să fii continuu conștient de faptul că Dumnezeu ți-a dăruit tot ceea ce ai în acest moment. Nu știința, nici munca sau experiența ta ci numai Marele Creator a făcut ca totul să poată fi realizat.

 

  • Simte recunoștință profundă față de Creator pentru darurile pe care le ai. Este foarte important să poți simți sentimentul de recunoștință profundă deoarece acesta va ridica vibrația ființei tale.
  • Conștientizează câte beneficii obții tu și cei apropiați ție datorită acestui dar binecuvântat.
  • Împarte tuturor semenilor tăi din foloasele acestui dar cu care ai fost binecuvântat.

 

De exemplu:

  1. Dumnezeu mi-a dăruit o mașină. Sunt conștient că mașina mea este un dar din partea Creatorului.
  2. Simt bucurie și recunoștință profundă către Creatorului de fiecare dată când îmi pot folosi mașina
  3. Conștientizez câte foloase îmi oferă această mașină mie și familie mele. Ne ajută să ajungem repede și confortabil la destinație, protejați de soare, ploaie sau frig. Ne ușurează viața…. Este foarte important să conștientizezi toate aceste lucruri! Sunt mulți cei care nu conștientizează darurile trimise de Dumnezeu în viața lor ceea ce face ca acestea să dispară. Ei nu și-au activat recunoștința.
  4. Ajut și pe alții cu mașina mea. Mă ofer să-i conduc cu mașina mea pe cei care au nevoie de acest ajutor. Practică o recunoștință continua și îți vei spori automat darurile binecuvântate din viață. Imaginează-ți că cineva observă la partenerul său o calitate pentru care îi este foarte recunoscător. Ce se poate întâmpla? Calitățile partenerului sigur vor spori. Tu de câte ori ai mulțumit partenerului tău pentru o calitate a sa? Sau de câte ori l-ai mulțumit lui Dumnezeu pentru calitățile partenerului tău? Să luăm exemplul unei mame și al copilului său.

 

Dacă aceasta va activa recunoștința, mulțumind copilului și lui Dumnezeu pentru calitățile copilului, aceste calități se vor înmulți văzând cu ochii. Deci este foarte important să fii conștient că recunoștința înmulțește.

 

Incearcă să observi acum, în acest mod, toate lucrurile care te înconjoară … posibilități, beneficii, șanse și chiar aparatura prin care reușești să urmărești acest program. Activează-ți acum recunoștința față de toate aceste lucruri.

 

După un timp totul o să se dubleze, o să sporească. Realizezi acest lucru? Adică dacă acum ai 10 lucruri, dacă ești recunoscător, după o anumita perioadă de timp acestea or să devină 20 iar dacă vei fi în continuare recunoscător aceste lucruri vor fi din nou dublate și atunci vei avea 40.. și așa mai departe.

 

De exemplu: O persoană are o mașină veche și totuși este bucuros. El își poate îndeplini treburile mult mai repede cu ea decât fără ea. Este recunoscător pentru ceea ce are. El și-a activat recunoștința și o să primească în curând o nouă mașină. Și s-ar putea chiar să fie una modernă, de ultimul tip. Deci fii recunoscător!

 

Sunt recunoscător pentru Creator și creația sa. ” Cine nu este recunoscător oamenilor nu este recunoscator la Dumnezeu.”

Fii atent:

Recunoștința pentru Creator constă în a-ți ajuta semenii. Creatorul dorește de la noi să ne ajutăm unii pe alții.

Ori de câte ori activăm recunoștința față de oameni noi, de fapt, îi ajutăm. Apoi Creatorul ne sporește (/dublează) darurile cu care ne-a înzestrat tocmai pentru a-i ajuta și mai mult pe semenii noștri.

Aceasta este dorința Lui. Cum să devin recunoscător față de semenii mei?

 

De exemplu Pentru orice serviciu pe care îl primesc din partea cuiva eu mulțumesc și îl fac pe celălalt să simtă ca îi sunt recunoscator.

Îi ofer o recompensă sau o răsplată chiar mai mare decât mi-a cerut el pentru că el a făcut un lucru valoros pentru mine.

Vei observa atunci cum el dorește să te servească și cu alte ocazii, mai mult și mai bine. După un timp o să realizezi că ți-ai creat multe relații frumoase cu persoanele din jurul tău.

 

Un exercițiu frumos și important între soți: Alege o calitate a partenerului tău – chiar dacă tu crezi că aceasta este o calitate obișnuită.

Este ceva normal că el să facă aprovizionarea de la piață și este ceva normal ca ea să gătească. Încearcă să-ți arăți recunoștința față de acestă calitate.

Observă ce se întâmplă mai departe. Rezultatul va fi că aceste calități se vor înmulți cu drag.

Așadar recunoștința exprimată face ca energia ta să crească și sporește lucrurile/faptele bune din viața ta.

 

Recunoștința anulează invidia.

Este imposibil pentru cineva care deține arma recunoștinței să se teamă de invidie. La o emisiune televizată s-a întâmplat ca cineva să propună milioanelor de telespectatori un pariu. El a spus: “Nimeni nu va putea să mă invidieze vreodată și să-mi trimită energii distructive. Uitați-vă la mine! Dumnezeu mi-a dăruit o soție minunată, copii superbi, bogăție, sănătate și relații de calitate peste tot și la nivel înalt.

 

Încercați să mă invidiați! Vă asigur de acum că nu o să reușiți! De ce? Deoarece eu sunt recunoscător.

Dumnezeu mi-a promis, datorita recunoștinței mele, să îmi dubleze darurile. Iar voi nu aveți cum să anulați dorința lui Dumnezeu. Nu aveți cum să scădeți ceea ce Dumnezeu dorește să crească.

 

Nu aveți cum să opriți legea divină care a ordonat Universului: “Dublează pentru cei recunoscători!” Din aceasta cauză, cei care activează recunoștința în viața lor nu au teamă de invidia celorlalți. Fii conștient că recunoștința distruge energia invidiei.

 

Cine sunt eu. Nu este un site medical complicat, nici o enciclopedie online plictisitoare, ci un loc în care poți găsi informații simple, specifice și eficiente, susținute de psihologie, și prezentate într-un mod simplu pe care să îl înțelegi și să aplici. Dacă crezi că acesta este un hype de marketing, te rugăm să consulți alte articole de pe www.cinesunteu.ro

 

Cine sunt eu?

3 motive pentru care uneori va deprima ziua de nastere

5 motive socante pentru de ce nu poti dormi noaptea

Cauzele psihologice ale tulburării obsesiv-compulsive

Afla cum sa ai succes in viata

Două motive pentru care ești încă blocat în trecut

Descoperă-ți propriul talent și vocație

Recunostinta – Metode pentru a-ti schimba starea.

Stii cine esti tu?

 

 

https://www.joculvietii.ro/rezervacinesunteu/recunostinta-metode-pentru-a-ti-schimba-starea/
post

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.