...

Politica de livrare a produselor/serviciilor

  • Selectati produsul pe care doriți să îl achiziționați dând click pe butonul „Cumpărați”.
  • Introduceți datele dvs personale.

Aceste informații sunt necesare pentru procesarea corecta a comenzii pe care o efectuați. Comanda se efectuează printr-o conexiune tip SSL. Informațiile personale nu sunt transferabile către alte terțe părți, nici de către Banias Star S.R.L. și nici de Netopia Mobilpay. Vă rugăm să compleți formularul corect și să indicați entitatea juridică la care se va face facturarea și livrarea. Adresa de e-mail este foarte importantă deoarece informațiile legate de serviciul achiziționat vor fi transmise via e-mail.

  • Dacă alegeți plata cu card, introduceți datele veți fi redirecționat către procesatorul de carduri de la furnizorul Netopia MobilPay:

Dacă ați ales această metodă de plată, veți fi redirecționat către site-ul securizat al procesatorului de plăți unde veți introduce datele cardului dumneavoastră de plată. Pentru aceste tipuri de plăți veți beneficia de securitatea bancară precum 3-D secure pentru tranzacționarea online garantata de Netopia MobilPay. Banias Star garanteaza ca nu stocheaza si nu utilizeaza datele cardului dumneavoastra.

Dacă tranzacția prin card a fost reușită, veți fi redirecționat înapoi în site pe pagina din site-ul nostru unde se va afișa un mesaj ce vă mulțumește pentru comanda efectuată pentru unul din produsele noastre.

  • Dacă ați ales plata pentru virament bancar:

Vă rugăm să ne trimiteți dovada plății efectuată prin site-ul sau aplicația bancară folosită de dumneavoastră. După ce vom receptiona viramentul dvs. în contul societății noastre vom demara procedura de deployment a serviciilor pe care le-ați solicitat. Facturile noastre pro-forme au un termen de plată de 5 zile lucrătoare.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.