...
 

Poate un tip urât să obțină o fată drăguță?

 

Poate o persoană mai puțin atractivă să fure inima unei persoane foarte atrăgătoare?

 

Oamenii cu aspect mediu au vreo șansă?

 

În primul rând, sunt sigur că nu ești urâtă, dar pentru a-ți răspunde la întrebare: da, un tip urât poate avea o prietenă drăguță, iar o fată urâtă poate avea un tip drăguț.

Deci cum este posibil? Permiteți-mi să explic mai întâi un fapt foarte important despre creier.

Știați că avertismentele de pe pachetele de țigări pot duce de fapt la un consum mai mare de țigări?

 

Știu că te întrebi ce legătură are asta cu atragerea unei persoane dragi. stai cu mine si totul devine clar.

Da, aceste imagini urâte îi pot motiva pe unii să fumeze și mai mult. În articolele mele anterioare, am spus că creierul se bazează în mare măsură pe asociații pentru a funcționa.

Creierul face în continuare asocieri între lucruri în așa fel încât să văd un lucru care îți amintește de altul care nu are legătură. Sunt destul de sigur că ai mirosit un anumit parfum o dată și apoi ți-ai amintit brusc un eveniment vechi care s-a întâmplat înainte.

 

Cum afectează asocierile emoțiile?

Oamenii care fumează se simt mult mai bine atunci când o fac. Deoarece fumatul îi ajută să-și mențină stabilitatea mentală, fumătorii experimentează senzații plăcute de fumat.

Dar din moment ce fumătorii continuă să fumeze cu un pachet de țigări întins pe masă în fața lor, imaginile oribile de pe pachet sunt asociate cu senzații plăcute. Cu alte cuvinte, atunci când persoana încă se simte confortabil să vadă aceste imagini, ele se transformă de obicei în semnale care o motivează să fumeze mai mult.

 

După un timp, fumătorul poate avea chef de fumat de îndată ce vede una dintre aceste imagini, deoarece îi amintește de senzațiile plăcute pe care le simte în timp ce fumează.

În articolul meu anterior De ce ne plictisim de cântece, am explicat cum sentimentele rele pe care le trăim în viața de zi cu zi sunt legate de melodiile pe care le auzim tot timpul și, drept urmare, le urâm pe cele pe care le iubim înainte.

Poate te întrebi ce legătură au toate acestea cu atragerea pe cineva când nu ești la fel de atractiv ca ei?

 

Ce legătură au toate acestea cu dragostea?

 

Fiecare persoană are anumite nevoi pe care subconștient își dorește să le satisfacă. Când o persoană întâlnește pe cineva care pare să îndeplinească majoritatea nevoilor sale inconștiente, se poate îndrăgosti de ea.

Acum să presupunem că persoana neatractivă a continuat să satisfacă nevoile psihologice importante ale unei persoane foarte atractive de fiecare dată când s-a întâlnit? Ca întotdeauna, o persoană atractivă va experimenta sentimente plăcute în prezența unei persoane mai puțin atractive.

 

Acum, pe măsură ce acest proces se repetă, persoana atractivă va asocia prezența celui mai puțin atractiv cu fericirea, satisfacția și bucuria.

În curând, persoana atractivă se va îndrăgosti de cea mai puțin atractivă, fără să înțeleagă în mod conștient ce s-a întâmplat. Pe scurt, ai o șansă, chiar dacă nu crezi că ești atât de atractiv.

 

Chiar contează aspectul?

Poate o persoană neatrăgătoare să atragă pe una foarte atractivă? Da, este foarte posibil și exact despre asta este vorba în Codul Jane. O carte revoluționară care explică cum poți manipula iubirea indiferent cine ești sau cum arăți.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.