...

De ce mulți oameni cred că nimeni nu poate obține totul?

Poate toată lumea să primească totul?

Le poate avea cineva pe toate?

Poate cineva să obțină tot ce își dorește în viață?

 

Înainte de a răspunde la această întrebare, permiteți-mi să vă spun de ce unii oameni cred că nimeni nu poate obține totul. Oamenii care cred că nimeni nu le poate avea pe toate pot fi împărțiți în trei grupuri:

  1. Oameni religioși: Unii oameni presupun că nimeni nu poate obține totul din cauza credințelor lor religioase. Cu toate acestea, deoarece le-am citit cu atenție aproape tuturor celor care sunt religioși, nu am găsit niciodată o religie care să spună că nimeni nu le poate avea pe toate. Oamenii religioși acceptă această presupunere doar pentru că vor să creadă că Dumnezeu nu poate da totul cuiva și îl face pe altcineva nefericit. Dar din anumite motive pe care numai Dumnezeu le știe, de multe ori o face
  2. Oameni care vor să se simtă bine cu ei înșiși: Toți oamenii vor să se simtă grozavi, iar unul dintre lucrurile pe care le fac pentru a atinge acest obiectiv este să facă presupuneri false despre lume. Când o persoană vede o celebritate populară care pare să aibă totul, se poate simți rapid mai bine presupunând că acea vedetă are o problemă de sănătate sau că ceva lipsește în viața sa.
  3. Cei care confundă lucrurile împreună: Unii oameni cred că a obține totul în viață înseamnă că o persoană ar trebui să aibă tot ce și-ar dori orice altă persoană, iar asta nu este în regulă. Fiecare persoană are propriile nevoi unice și diferite. Dacă un bărbat a reușit să-și satisfacă toate nevoile importante, va simți cu siguranță că are totul în viață.

 

Poate toată lumea să le aibă pe toate?

După cum puteți vedea, majoritatea oamenilor care cred că nimeni în viață nu le poate atinge pe toate, l-au dezvoltat datorită unui obiectiv psihologic pe care l-au avut. Da, un bărbat poate avea tot ce își dorește pur și simplu pentru că, satisfacându-ți cele mai importante nevoi, vei simți că lumea este în mâinile tale.

 

Fericirea nu este altceva decât sentimentul pe care îl are o persoană atunci când își îndeplinește unele dintre nevoile sale importante de viață. Dacă ți-ai dorit o slujbă grozavă și ai obținut-o, cu siguranță te vei simți norocos. Acum, satisfacția totală sau realizarea tuturor lucrurilor din viață este atunci când îndeplinești toate nevoile importante deodată, nu doar una.

 

După cum am spus mai devreme, nevoile tale sunt unice și s-ar putea să nu aibă nimic de-a face cu nevoile altora. Dacă cineva dorește să înceapă o relație bună, să aibă o slujbă grozavă și să aibă o mașină frumoasă, va simți că a primit totul în viață dacă a reușit să îndeplinească toate aceste nevoi în același timp.

 

Într-un program solid de încredere în sine, am spus că oamenii dezvoltă convingeri false pentru a-i ajuta să facă față problemelor emoționale atunci când cred că nu își pot schimba viața în bine.

Este mult mai ușor să crezi că nu poți avea niciodată tot ce ți-ai dorit decât să-ți urmărești toate nevoile importante. Este nevoie de mult curaj și mult mai mult curaj pentru a recunoaște că ei dețin controlul pentru a face ca persoana respectivă să-și urmeze visurile. De aceea, atât de mulți oameni preferă o scurtătură în fața credinței false.

 

Cum să ai totul în viață?

Deci, cum poți avea totul în viață?

Formula este simplă. Mai întâi trebuie să știi toate nevoile tale importante. Acest lucru se poate întâmpla numai dacă obțineți un nivel bun de înțelegere de sine. În al doilea rând, trebuie să vă stabiliți obiective care vă vor ajuta să îndepliniți toate aceste nevoi, menținând în același timp echilibrul.

 

Dacă ai încercat să satisfaci una dintre aceste nevoi în detrimentul celeilalte, atunci va apărea nenorocirea. Atât de mulți oameni nu se simt atât de bine să obțină lucrurile pe care și le-au dorit întotdeauna pentru că, fără să observe, sacrifică unele dintre celelalte nevoi vitale.

Poate vrei să fii bogat, dar dacă ți-ai irosit sănătatea încercând să faci asta, banii nu te vor face fericit. Acum, dacă banii, faima și succesul au venit în timp ce erai într-o sănătate perfectă, atunci vei experimenta adevărata fericire (doar dacă aceste lucruri ar fi importante pentru tine).

 

Atât de mulți oameni publică celebrul citat al lui Jim Carrey pentru a dovedi că au dreptate. Citatul spune: „Mi-aș dori ca toți să devină bogați și faimoși și să aibă tot ce au visat vreodată, ca să poată vedea că acesta nu este răspunsul”.

 

Răspunsul meu la acest citat este foarte simplu. Dacă ai o altă nevoie importantă, în afară de bani, faimă și atingerea obiectivelor tale, nu vei cunoaște niciodată adevărata fericire decât dacă poți îndeplini această nevoie. Punct.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.