...

 

Știu că te-ai săturat de prostiile astea.

Știu că te-ai săturat ca prostiile să se repete peste tot.

Personal, am suferit de mulți ani de anxietate cronică. Și oricine a trăit o perioadă de anxietate știe că toate sfaturile stupide, cum ar fi să-ți faci timp pentru a te îngrijora, implică incertitudine, fac mintea să se oprească și aproape tot ceea ce spun oamenii nu funcționează niciodată.

 

Sunt 100% sigur că ați încercat toate aceste metode și nu v-ați ușurat, pur și simplu pentru că majoritatea acestor sfaturi nu le spun oamenilor cum să pună capăt unei probleme tulburătoare, ci doar le cereți să o îngroape adânc în subconștient. . minciuni.

Când vorbeam despre sursa unei emoții într-un articol anterior, spuneam că nicio emoție nu se întâmplă fără motiv, mai ales dacă este prea puternică. Când încerci să-ți împingi o emoție puternică, cum ar fi îngrijorarea intensă, înapoi în minte, aceasta se va întoarce la tine cu și mai multă intensitate.

 

De ce nu poți să-ți ignori grijile?

În articolele mele anterioare Cum să încetezi imediat să-ți mai faci griji și Strategiile de gândire care te conduc la îngrijorare, am explicat cum apare îngrijorarea atunci când te îngrijorezi prea mult cu privire la o posibilitate proastă care s-ar putea întâmpla.

În acest caz, nu ar conta dacă acest eveniment rău este foarte posibil sau foarte puțin probabil pentru că atâta timp cât există o șansă mică să se întâmple, chiar dacă a fost de 1%, vei fi foarte îngrijorat.

Cele mai multe dintre sfaturile pe care le dau oamenii pentru a-ți pune capăt grijilor se bazează pe același concept de a te convinge că șansa a ceea ce te temi este foarte mică. Cu toate acestea, nu contează pentru subconștientul îngrijorat. Dacă există o șansă de 0,0001% ca ceva rău să se întâmple, aventurierul cronic va fi în continuare foarte îngrijorat.

 

O adevărată soluție pentru grijile tale.

Pentru a vă pune capăt grijilor, trebuie să găsiți o soluție în loc să vă negați grijile.

Temerile sunt acolo, iar pericolele sunt reale. Știi deja asta. Deci, indiferent ce ai încerca să faci pentru a le contrazice, nu vei reuși niciodată.

În schimb, trebuie să înveți cum să obții o soluție. Lasă-mă să explic ce înseamnă asta.

 

Să presupunem că îmi este mereu teamă că mi-aș putea pierde slujba zilnică.

În acest caz, să fii pregătit pentru această posibilitate, să știi ce voi face dacă se va întâmpla vreodată și să ai un plan de rezervă este o modalitate sigură de a-ți pune capăt grijilor o dată pentru totdeauna.

În acest caz, ați ajuns la hotărârea de a arăta minții că va fi în regulă dacă se va întâmpla această posibilitate proastă.

 

Există prea multe moduri diferite de a ajunge la o soluție sau de a face pace cu mintea ta. De exemplu, dacă ești foarte atașat de ceva, a învăța să devii mai puțin atașat de el te poate ajuta să obții acea soluție.

Motivul pentru care se numește rezoluție este pentru că ai ajuns la o concluzie finală cu privire la temerile care te fac să fii la înălțimea acestei posibile proaste.

Acest lucru nu are nimic de-a face cu sfatul de „acceptare a incertitudinii”, pentru că în acest caz planificăm și suntem de acord cu un rezultat prost, mai degrabă decât să presupunem că este incert sau mai puțin probabil.

 

Ai vrea să vorbești cu mine direct?

Cu serviciul de coaching extins, îmi puteți trimite oricând mesaje prin WhatsApp și puteți primi răspunsuri de la mine la mesageria vocală atunci când aveți nevoie de ajutor.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.