Recunostinta- Numărarea binecuvântărilor .

Nu este de ajuns să numeri binecuvântarile Trebuie să le conștientizezi că să devină în centrul atenției tale și să fie înregistrate in aura ta permanent astfel incat ele sa înceapa să se înmulțească in viața ta.

  1. notează aceste binecuvântări oricât de simple ar fi.
  2. de fiecare dată când îți aduci aminte de o binecuvântare indiferent cât de mică sau de ne neînsemnată este,adaug-o in program.
  3. de oricâte ori ai timp liber mediteaza asupra acestor binecuvântări.. Simte bucuria existenței lor în viața ta.. Să fii conștient de faptul ca toate binecuvântările pe care le-ai avut nu le-ai simțit sau ca nu ai activat recunoștința față de ele. Din aceasta cauza au dispărut. De aici e vorba: Nu ne dam seama de valoarea unui lucru din viața noastra pînă sa îl pierdem. Mai mult.. Dacă ne dadeam seama de existența lor și activam recunoștința față ele, acestea s-ar fi dublat.

Imagineaza-ți un cuplu

Unul are grijă de cealalt.. Îi face pe plac îi spune lucruri frumoase iar celălalt este mereu nemulțumit, nervos, vede ca partenerul este capul răutății, și indiferent ce i se oferă este egal cu 0.. Și mai crede si ca totul i se cuvine si ca este absolut normal să primească. Prin urmare el nu simte deloc acea binecuvântare. Credeți ca acest cuplu o să rămână împreună? Sau nu?

Și chiar dacă e sa rămâna împreunăm vor fi fericiți sau vor avea o viață de coșmar? Așa este

Fiindcă pentru orice lucru pentru care nu activezi recunoștința activezi îndepărtarea lui.