...

Suntem cu adevărat în control?

 

De-a lungul anilor, guru de dezvoltare personală și bloggeri, inclusiv eu, au continuat să laude și să laude oamenii de succes. Bill Gates, Steve Jobs, Richard Branson și mulți alți oameni extrem de de succes au fost descriși drept legende (și am făcut același lucru oricum).

 

La urma urmei, acești oameni sunt geniali, riscanți, extrem de persistenti, vizionari și multe alte lucruri bune. Dar într-o zi mi-a venit o întrebare ciudată.

Câți oameni din lume sunt inteligenți, pasionați, curajoși și perseverenți?

Răspunsul logic este milioane!

 

Deci, de ce nu toți acești milionari sau milionari nu sunt?

Sau cel puțin de ce nu sunt cu adevărat bogați toți cei care vor cu disperare să se îmbogățească?

Răspunsul șocant este că poți fi perseverent, inteligent, pasional, curajos, dar totuși eșuezi. Dar cum este posibil asta?

De ce poți avea toate calitățile bune, dar totuși eșuezi?

Am citit sute de povești de succes de-a lungul anilor și am observat un lucru în comun. Voi scrie în scurt timp 3 dintre ele și voi vedea dacă puteți ajunge la aceeași concluzie.

 

  • 1) Eduardo Saverin. Averea netă a lui Eduardo de 4,9 miliarde este genială, inteligentă, curajoasă și are tot ce este necesar pentru a face o persoană bogată. Într-o zi, Mark Zuckerberg a decis să înceapă Facebook (după ce a primit ideea de la gemenii Winklevoss), iar întrucât Eduardo era prietenul lui, Zuckerberg l-a rugat să se alăture noii companii pe Facebook.
  • 2) Nick Woodman. Avere netă 2,9 miliarde Din nou, Nick Woodman are toate calitățile de care aveți nevoie pentru a vă îmbogăți. Într-o zi, a decis să plece într-o excursie de surfing, dar nu a găsit nicio modalitate de a se fotografia în timp ce face surf. I-a venit ideea de a crea o cameră pentru surferi și sportivi, apoi a mers la Gopro, o cameră care deține aproape 30% din piața camerelor digitale.
  • 3) Selectați pincus. Valoare netă de 1 miliard: Mark are, evident, toate calitățile pe care le au oamenii de succes. Era foarte pasionat de jocuri, dar nu a avut niciodată șansa să le facă pentru că nu știa să le vândă. Într-o zi, când Facebook a deschis ușa dezvoltatorilor, Pincus a văzut o oportunitate și a reușit să-și promoveze orașul Game Farm prin Facebook și s-a născut Zynga.

 

Ai tras vreo concluzie?

Bine, lasă-mă să te ajut.

Dacă Eduardo nu l-ar fi întâlnit niciodată pe Mark Zuckerberg? (de exemplu, a trăit într-o altă stare)

Dacă Zuckerberg nu i-ar fi întâlnit pe gemenii Winklevoss?

Dacă s-ar fi întâmplat ceva din cele de mai sus, unde ar fi Mark Pincus astăzi?

Și dacă rețelele sociale nu ar crește, cum ar câștiga popularitate Gopro?

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.