...

Da, schimbă aspectul

Da, depresia poate schimba aspectul unei persoane. Nu, nu mă refer doar să arăți trist sau nefericit, ci mă refer la schimbări fizice reale ale formei corpului și feței tale.

Să încep cu veștile bune. Toate aceste schimbări sunt reversibile, așa că, odată ce treci peste depresia, vei începe încet să arăți ca vechiul tău sine.

Cum îți schimbă depresia aspectul?

Deci, cum schimbă depresia aspectul unei persoane?

  • 1) Vei purta haine proaste: În articolul meu anterior Cum îți afectează depresia alegerile vestimentare, am spus că atunci când ești deprimat, probabil că nu vrei să te îmbraci bine. S-ar putea să ajungi să porți orice ți se pare confortabil doar pentru că nu crezi că meriți se simte bine
  • 2) Fața ta arată tristă: în articolul meu anterior Cum convingerile tale îți afectează aspectul și de ce narcisiștii arată atât de tineri și frumoși, am explicat cum convingerile tale îți pot schimba aspectul. Când o persoană își formează o credință, acţionează în baza ei. Când acțiunile unei persoane își schimbă fața În timp, mușchiul poate urma. După un timp, s-ar putea să descoperi că fața ta arată tristă și deprimată atunci când te odihnești
  • 3) S-ar putea să arăți nesănătos: Un studiu interesant arată că depresia împiedică organismul să elimine corect toxinele. Acest lucru se potrivește perfect cu faptul că persoanelor cu depresie nu le mai pasă de nimic în viață. Se pare că această pierdere de interes Viața se întâmplă și în interior. Atunci când corpul tău nu poate elimina în mod corespunzător toxinele, pot apărea multe schimbări în aspectul tău.
  • 4) Este posibil să aveți ochii umflați: depresia poate forța oamenii să plângă mult sau să aibă probleme cu somnul. În ambele cazuri, acest lucru are ca rezultat ochi umflați și o expresie natural tristă.
  • 5) Nu ai grijă de aspectul tău: Oamenii cu concepte de sine pozitive și emoții pozitive încearcă adesea să aibă grijă de aspectul lor. Când o persoană este deprimată, poate renunța să aibă grijă de aspectul său. Femeile pot înceta să se machieze și să se îmbrace corespunzător îmbrăcăminte. O persoană poate slăbi mult sau poate câștiga mult în greutate, în funcție de modul în care depresia îi afectează apetitul. Toate acestea duc la atât de multe schimbări în aspectul unei persoane. calea afara

Deci, dacă suntem deprimați, suntem sortiți să fim mai rău? Cel mai scurt răspuns este nu.

Dacă ai cedat depresiei și nu ai încercat să faci nimic în privința asta, atunci da, aspectul tău s-ar putea schimba, dar dacă ai riposta și ai încerca să faci tot ce-ți stă în putere pentru a trece peste, aspectul tău probabil că nu s-ar face.

riposteaza. Nu lăsa depresia să-ți schimbe aspectul.

 

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.