...

Cum o atingere poate schimba emoțiile cuiva

 

1- O atingere te poate face mai generos

Studiile au descoperit că oamenii devin mai generoși atunci când sunt atinși. Dacă ai atins umerii cuiva înainte de a cere bani, atunci există o probabilitate mai mare ca această persoană să fie generoasă cu tine.

S-a descoperit că atingerea umană crește dorința unei persoane de a dărui.

2- Te poate face mai util

Studiile au descoperit că oamenii sunt mai predispuși să ajute atunci când sunt atinși. Dacă ai atins o persoană într-un mod prietenos înainte de a cere ajutor, atunci probabil că această persoană va deveni mai utilă.

3- Te poate face să pari sincer

O atingere nu poate doar să-i facă pe oameni mai folositori, dar le poate și arăta că ești o persoană mai onestoasă. Dacă ai atins pe cineva în timp ce vorbești cu el, atunci această persoană va crede că ești mai sincer.

4- Te face să pari mai sincer

O atingere te poate face să pari mai sincer. Dacă vrei să convingi o persoană că ești mai sincer, atunci dă-i o atingere blândă în timp ce vorbești cu ea.

5- Are ca rezultat mai multă conformitate

O atingere poate duce, de asemenea, la mai multă conformitate. Dacă doriți ca cineva să devină mai agreabil sau dacă doriți ca cineva să vă urmeze comenzile, atunci o simplă atingere vă poate face munca mult mai ușoară.

6- Reduce stresul

O simplă atingere poate duce la reducerea stresului aproape imediat. Când atingeți o persoană într-un mod prietenos, hormonul cortizol se reduce și astfel persoana se simte mai puțin stresată.

7- Oamenii vor empatiza mai mult cu tine

Când atingi o persoană, ea va empatiza mai mult cu tine, deoarece va putea să-ți experimenteze mai bine emoțiile. S-a constatat că atunci când atingi o persoană îi comunici emoțiile tale mai ușor.

8- Devii mai persuasiv

Studiile au arătat că poți deveni mai convingător doar atingând o persoană într-un mod prietenos în timpul discuției. Data viitoare când vrei să convingi pe cineva să facă ceva, nu uita să-l atingi

9- Îi vei face să se simtă mai bine

O simplă atingere poate duce la producerea multor hormoni care se simt bine. Atingând o persoană, o poți face să se simtă mai bine.

10- Îi faci să se simtă în siguranță

Când atingi o persoană, o vei face să se simtă mai în siguranță în jurul tău. Oamenii vor avea mai multe șanse să pună garda jos atunci când îi atingi.

Aspectul psihologic al atingerii

Când atingi o persoană, îi trimiți multe mesaje indirecte pe care subconștientul le înțelege. De îndată ce atingi o persoană, aceasta se simte în siguranță în jurul tău și nu te mai consideră o amenințare.

În plus, persoana nu te mai consideră un concurent și crede că ești acolo pentru a o ajuta.

Acest tip de mediu sigur și prietenos pe care îl creează o atingere îi face pe oameni mai dispuși să ajute și să coopereze.

În plus, hormonii care sunt legați de legături, cum ar fi dopamina și oxitocina, sunt produși atunci când o persoană este atinsă. Acest lucru face ca persoana să creadă că ești un prieten de încredere și nu un fel de străin care își dorește un fel de beneficiu personal.

În cele din urmă, înainte de a atinge o persoană, asigurați-vă că este acceptabil din punct de vedere cultural să o faceți, deoarece uneori atingerea poate provoca agresiune atunci când este împotriva culturii.

O atingere te poate face mai generos

Studiile au descoperit că oamenii devin mai generoși atunci când sunt mutați. Dacă atingi umărul cuiva înainte de a cere bani, șansele ca acea persoană să fie generoasă cu tine sunt mai mari.

S-a descoperit că atingerea umană crește dorința unei persoane de a dărui.

2- Te poate face mai util

Studiile au descoperit că oamenii sunt mai dispuși să ajute atunci când sunt atinși. Dacă abordezi o persoană într-un mod prietenos înainte de a cere ajutor, acea persoană poate deveni mai utilă.

3- Te poate face să pari sincer

Nu numai că atingerea îi face pe oameni mai de ajutor, ci le arată și că ești o persoană mai onestoasă. Dacă atingi pe cineva în timp ce vorbești cu el, acea persoană va crede că ești mai sincer.

4- Te face să pari mai sincer

O atingere te poate face, de asemenea, să arăți mai autentic. Dacă vrei să convingi o persoană că ești mai autentic, atunci dă-i o atingere blândă când vorbești cu ea.

5- Rezultă mai multă conformitate

Atingerea poate duce, de asemenea, la mai multă conformitate. Dacă vrei să faci pe cineva mai agreabil sau dacă vrei ca cineva să-ți asculte ordinele, o simplă atingere îți poate face munca mult mai ușoară.

6- Reduce stresul

O simplă atingere poate reduce stresul aproape instantaneu. Când abordezi o persoană într-un mod prietenos, hormonul cortizol scade, astfel că persoana se simte mai puțin stresată.

7-Oamenii vor empatiza mai mult cu tine

Când atingi o persoană, aceasta va simți mai multă empatie cu tine, deoarece va putea experimenta mai bine emoțiile tale. Se dovedește că atunci când atingi o persoană, este mai probabil să îi transmiți emoțiile tale.

8- Devii mai convingător

Cercetările arată că atingerea unei persoane într-un mod prietenos în timpul unei conversații te poate face mai convingător. Data viitoare când vrei să convingi pe cineva să facă ceva, nu uita să-l atingi

9- Îi vei face să se simtă mai bine

O simplă atingere poate declanșa producerea multor hormoni ai senzației de bine. Atingând pe cineva, îl poți face să se simtă mai bine.

10- Îi faci să se simtă în siguranță

Când atingi o persoană, o faci să se simtă mai în siguranță în jurul tău. Este mai probabil ca oamenii să lase garda jos atunci când îi atingi.

The psychological aspect of touch

Când atingi o persoană, îi trimiți multe mesaje indirecte pe care subconștientul le înțelege. Odată ce ai luat contact cu o persoană, acea persoană se simte în siguranță în jurul tău și nu te mai vede ca pe o amenințare.

Dincolo de asta, persoana respectivă nu te mai vede ca pe un concurent, are încredere în tine pentru a o ajuta.

Acest mediu sigur și prietenos cu o singură atingere îi face pe oameni mai de ajutor și mai cooperanți.

Printre altele, atunci când o persoană este atinsă, se produc hormoni legați, cum ar fi dopamina și oxitocina. Acest lucru îl va face pe celălalt să te vadă ca un prieten de încredere, mai degrabă decât un străin care dorește un fel de câștig personal.

În cele din urmă, înainte de a atinge o persoană, asigurați-vă că este acceptabil din punct de vedere cultural să faceți acest lucru, deoarece uneori atingerea poate provoca agresivitate atunci când este împotriva culturii.

 

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.