...

 

Care este raportul FWHR?

Raportul aspectului facial (FWHR) este utilizat pentru a determina raportul dintre lățimea facială și înălțimea unei persoane. Pentru a-ți calcula propriul FWHR, vei împărți lățimea feței (cea mai largă zonă a feței) la distanța dintre mijlocul sprâncenelor și buza superioară.

Cu alte cuvinte, raportul nu are nimic de-a face cu lățimea sau lungimea feței, ci mai degrabă cu modul în care lățimea feței se compară cu regiunea sa din mijloc (distanța dintre buza superioară și sprâncene).

Un raport FWHR ridicat poate fi de aproximativ 1,9, în timp ce un raport scăzut poate fi de aproximativ 1,4. Acum că știți ce este FWHR, este timpul să înțelegeți cum afectează atractivitatea.

Cum afectează lățimea feței atractivitatea?

Atunci când aleg un partener pe termen scurt, femeile tind să vadă bărbații cu FWHR ridicat ca fiind mai atractivi. Un FWHR ridicat este asociat cu niveluri mai ridicate de testosteron atât la bărbați, cât și la femei. Aceasta înseamnă că persoanele cu FWHR mai mare, fie că sunt bărbați sau femei, au mai multe șanse să o facă Mai dominant și agresiv decât cei cu FWHR scăzut. Vedeți, de asemenea, un nivel scăzut de testosteron să vă facă mai puțin bărbătesc

Preferința unei femei pentru un bărbat se schimbă în funcție de faptul că ea caută un partener pe termen lung sau pe termen scurt. Pentru femeile care caută un partener pe termen scurt, agresivitatea și masculinitatea sunt adesea foarte ponderate. Află ce atrage femeile.

Acesta este motivul pentru care femeile care caută un partener pe termen scurt pot favoriza un bărbat cu un FWHR ridicat. Opusul poate fi adevărat dacă femeia caută un partener pe termen lung. În acest caz, trăsături precum bunătatea, compasiunea și amabilitatea pot avea ponderi mai mari.

Cu alte cuvinte, nu forma feței determină dacă o persoană este atractivă sau nu, ci ceea ce reprezintă forma feței.

De aceea am spus mai devreme că poți atrage orice tip de persoană, chiar dacă nu ești genul lor, doar promovând calitățile pe care le caută. Deși este posibil ca aspectul tău fizic să nu arate direct aceste calități, poți totuși să le afișezi și să atragi această persoană prin comportamentul tău. Vedeți de ce unii oameni au tipuri și cum să știți ce tip vă place.

Dar femeile cu fețe late?

Dacă unui bărbat îi place o femeie cu o frecvență cardiacă fetală mare depinde de preferințele personale ale bărbatului. În general, bărbatul tipic preferă femeile supuse. Asta nu înseamnă că bărbaților le plac femeile slabe, înseamnă doar că majoritatea bărbaților își vor dori o femeie mult mai slabă decât ea. O fac pentru a se putea simți ca bărbați.

O femeie supusă îl face pe bărbat să se simtă mai mult ca un bărbat. Desigur, acest lucru variază de la persoană la persoană, deoarece bărbații au grade diferite de dominație.

Unii bărbați pot prefera de fapt femeile care sunt mai dominante decât ei, dar aceasta este de obicei excepția. În acest caz, un bărbat poate căuta o femeie cu un FWHR mai mare decât el.

Apropo de psihologia atracției, nu vreau să faci greșeala de a privi doar un element și de a uita că atractivitatea generală a unei persoane este determinată de atât de mulți factori în același timp. Dacă raportul tău FWHR este mare sau scăzut, probabil că nu va face o mare diferență, deoarece există Sunt implicați mulți alți factori.

Oamenii care nu înțeleg modul în care alții percep atracția fizică suferă adesea de urâțenie imaginară.

 

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.