...

Citește limbajul corpului

Universitatea din Pennsylvania a realizat un studiu pentru a determina măsura în care limbajul corpului unei persoane îi afectează percepția de sine. Un rezultat șocant al studiului a fost că limbajul corpului sa dovedit a fi mai eficient în a face o astfel de impresie Te-am lăsat decât cuvintele tale.

Următoarele sunt constatările detaliate generate:

  • 55% din impresii s-au bazat pe mișcările și gesturile corpului în picioare
  • Treizeci și opt de procente se bazează pe înălțimea (viteza și frecvența) vocii tale.
  • Doar 7% depinde de ceea ce spui.

Aceasta înseamnă că, în general, 93% dintre impresii se bazează pe limbajul corpului tău (inclusiv mișcările corpului și tonul vocii) și doar 7% se bazează pe ceea ce spui.

Cu alte cuvinte, asta înseamnă că dacă înveți să citești limbajul corpului, poți citi emoțiile oamenilor cu o acuratețe de 93%.

 

De ce are sens citirea limbajului corpului

Mulți oameni le este greu să creadă că citirea limbajului corpului le poate spune 93% din adevăratele lor intenții în relația cu ei, dar dacă vă amintiți că există mincinoși falși, oamenii necinstiți sunt doar oameni care nu știu să-și exprime emoțiile. Atunci rezultatul are mai mult Simte.

Permiteți-mi să vă dau un alt exemplu și să vă spun că să vă bazați pe limbajul corpului este mult mai corect decât să vă bazați pe ceea ce spun oamenii. Să presupunem că întâlnești un străin într-un costum înfricoșător? Îi vei spune ce crezi? de fapt nu aceasta este.

Majoritatea oamenilor își suprimă emoțiile și gândurile pentru că societatea lor îi obligă să urmeze regulile, astfel încât adevăratele lor gânduri se reflectă în limbajul corpului.

Pe baza acestor fapte, putem concluziona că învățarea cum să citiți limbajul corpului vă va oferi o mai bună înțelegere a oamenilor și vă va ajuta să înțelegeți numeroasele semnale inconștiente care sunt trimise.

Cum să citești și să interpretezi limbajul corpului

Limbajul corpului Cercetătorii au reușit să identifice o serie de emoții și gesturi corespunzătoare.

Oricine are suficiente informații poate citi în mod eficient emoțiile oamenilor prin limbajul corpului. A învăța cum să traduci limbajul corpului nu este o sarcină dificilă. Trebuie doar să identifici unde ești familiarizat cu limbajul corpului și stările emoționale Asociați-vă cu ei și apoi rămâneți de ele.

De ce este util să citiți limbajul corpului

Limbajul corpului este acum utilizat pe scară largă în cercetarea politică (examinând limbajul corporal perceput), comunicarea de vânzări și orice alt domeniu în care oamenii comunică direct.

Limbajul corpului poate fi folosit nu numai pentru a înțelege starea emoțională a celorlalți, ci și pentru a vă ajuta să faceți impresia pe care o doriți. De exemplu, folosirea limbajului corect al corpului te poate face să pari încrezător, chiar dacă ești nervos sau speriat.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.