...

De ce pisicile sunt  populare pe internet?

 

De ce pisici?

Există o vorbă în lumea marketingului că, dacă vrei ca ceva să devină viral, leagă-l la pisica ta. Sunt destul de sigur că ați întâlnit multe dintre aceste meme amuzante cu pisici pe internet. Cercetările arată că imaginile cu pisici sunt mult mai populare decât imaginile cu câini pe internet. Procentul de fotografii cu pisici care devin virale este mult mai mare decât cel al fotografiilor cu câini.

 

Câinii sunt loiali, inteligenți și iubitori. Deci, de ce oamenii partajează mai multe fotografii cu pisicile? Și de ce imaginea unei pisici face ceva mult mai interesant decât un câine? Din fericire, psihologia are un răspuns.

 

7 motive psihologice pentru care pisicile sunt atât de populare pe internet

  • 1) Neașteptat: noi oamenii ne-am plictisit de rutină și repetare. Ne distragem rapid atenția de la ceea ce este cunoscut și de înțeles. Când vedem ceva neașteptat, ne oprim și încercăm să înțelegem ce se întâmplă. Pisicile sunt imprevizibile și, prin urmare, generează mult interes în comparație cu câinii previzibili.
  • 2) Introvertiții se întâlnesc online: multe studii spun că pisicile sunt mai introvertite. Dacă acest lucru este adevărat, este foarte logic ca mulți dintre acești introvertiți să rămână online și să împărtășească poze cu pisicile, mai degrabă decât să iasă cu prietenii sau să facă activități în aer liber.
  • 3) Foarte expresiv: Fețele pisicilor sunt extrem de expresive din punct de vedere emoțional și, prin urmare, oamenii pot folosi cu ușurință imaginile pisicilor pentru a ridiculiza anumite emoții umane. Fotografiile cu pisici sunt o modalitate populară de a exprima și chiar de a ridiculiza emoțiile umane.
  • 4) Pisicile se exprimă prin pisicile lor: oferim conținut care ne descrie cel mai bine. Unii oameni vor doar să fie ca pisicile. Vor să facă ce vor, când vor. Vor să se răzvrătească și să fie nonconformiști. Mulți oameni care partajează imagini cu pisici își exprimă de fapt o dorință inconștientă de a se comporta ca pisicile.
  • 5) Pisicile sunt greu de găsit: un deficit face întotdeauna ca lucrurile să pară mai valoroase și același lucru este valabil și pentru pisici. Pisicile sunt greu de îmblânzit, cu greu respectă comenzile și este foarte greu să le faci să facă ceea ce vrei tu. Prin urmare, arată mult mai interesant decât câinii
  • 6) Răspuns emoțional intens: Oamenii împărtășesc lucruri care declanșează un răspuns emoțional intens. Deoarece pisicile sunt complexe, misterioase, jucăușe și imprevizibile, imaginile lor jucăușe provoacă răspunsuri emoționale puternice care îi motivează pe oameni să le împărtășească.
  • 7) Dulce?: O pisică dulce ajută în două moduri. În primul rând, suntem echipați biologic pentru a avea grijă de creaturi mici, drăguțe și neajutorate. În acest fel, Dumnezeu se asigură că avem grijă de copii. În al doilea rând, lucrurile frumoase sunt observate rapid. Deci imaginile cu pisici sunt mai vizibile decât alte imagini mai puțin drăguțe.

 

De ce ar trebui să-ți pese?

Poate vă întrebați de ce mi-am luat ceva timp să scriu despre pisici. Răspunsul este simplu; Toate învățăturile sunt legate între ele. Când înțelegeți ce face ceva popular, puteți înțelege de ce altceva este popular.

Un alt beneficiu este că, înțelegând modul în care funcționează creierul uman, îl poți folosi pentru a crea produse și servicii care îl atrag și, astfel, crește șansele de a deveni popular.

https://www.joculvietii.ro/rezervacinesunteu/7-motive-psihologice-pentru-care-pisicile-sunt-atat-de-populare-pe-internet/
post

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.