...

7 motive pentru care ești inteligent, dar nu bogat

Pierderea încrederii?

Crezi că ar trebui să ai mai mult succes?
Ai început să te îndoiești de IQ-ul tău pentru că nu ești la fel de bogat ca prietenii tăi?
Mulți oameni își pierd încrederea când își compară calea vieții cu alții. Mulți oameni deștepți sunt confuzi de enigma: „Dacă sunt cu adevărat deștept, de ce nu sunt bogat?”.

La prima vedere, această întrebare pare să aibă sens, pentru că dacă o persoană este inteligentă, persistentă, ambițioasă și intenționată, atunci trebuie să devină în cele din urmă bogată, nu?
Atunci răspunsul este nu. Poți fi cu toții și totuși să nu fii la fel de bogat ca prietenii tăi. Dar cum este posibil?

Doar verificați următoarele puncte:

 1. Descoperă ceva din timp
  Mulți oameni găsesc ceva înainte de timpul lor și eșuează lamentabil din cauza timpului prost. De exemplu, primul computer tabletă a fost inventat cu mult timp în urmă, dar nu a fost reinventat până când piața s-a maturizat și nu a avut succes. Aceasta înseamnă că, dacă mergi prea departe, s-ar putea să eșuezi.
 2. Aflat târziu
  Atâția oameni deștepți vin cu idei cu adevărat inteligente, dar întârzie puțin și eșuează. Te-ai gândit vreodată la o idee grozavă de afaceri, doar pentru a descoperi că alții au implementat-o ​​deja? În acest caz, s-ar putea să fii inteligent, dar problema este momentul tău, nu tu.
 3. Descoperă ceva înainte să intre jucătorii mari
  Mulți antreprenori inteligenți eșuează pentru că marile companii intră pe piață la câteva săptămâni după ce vin cu idei grozave. Uneori s-ar putea să vii cu o idee grozavă fără să știi că alți oameni lucrează deja la ea, așa că s-ar putea să eșuezi la câteva săptămâni după lansare.
 4. Uneori, ideile grozave apar din întâmplare
  Știți ce au în comun Twitter și Flickr? Ambele au fost proiecte de mare succes, dar ceea ce mulți oameni nu știu este că au venit întâmplător. Twitter și Flickr erau instrumente auxiliare care deservesc alte proiecte mari, dar proprietarii și-au dat seama brusc că instrumentele auxiliare ar putea avea mai mult succes decât afacerea de bază.
 5. Faceți cunoștință cu oamenii nepotriviți
  Dacă Mark Zuckerberg nu i-ar fi întâlnit niciodată pe gemenii Winklevoss, Facebook nu ar fi aici, iar dacă Facebook nu ar exista niciodată, Zynga și alte mii de companii nu ar exista.
 6. Nu experimentați cerințe frustrante
  Secretul succesului antreprenorial îl reprezintă eșecurile. Totul a început când acest antreprenor a descoperit o problemă foarte frustrantă și a decis să o rezolve prin lansarea unei afaceri. Ce se întâmplă dacă nu ai găsit niciodată această problemă frustrantă? Dacă stilul tău de viață te împiedică să ai astfel de probleme?
 7. Hobby-urile tale nu vor duce niciodată la nevoi frustrante
  Atâția antreprenori descoperă aceste nevoi frustrante prin hobby-urile lor sau întâmplător. Dacă hobby-urile tale nu îți permit să găsești aceste nevoi, s-ar putea să nu poți începe niciodată o afacere cu succes.

Putem să-l controlăm cu adevărat?
Avem controlul complet asupra propriei noastre vieți?
Suntem 100% în control?

Cel mai concis răspuns este nu. După cum puteți vedea, există mulți factori care vă afectează progresul în viață și nu au nimic de-a face cu inteligența, ambiția sau nivelul de efort.
Deci, de ce sunt adorate toate personajele populare?

De ce atât de mulți oameni încearcă să atace și să nege acest fapt de îndată ce îl aud?
De ce oamenii refuză să admită acest fapt?

Doar pentru că le este frică. Le este frică să admită că ceva este în afara controlului lor. Un alt grup neagă acest fapt din cauza ego-ului lor.

De exemplu, Ce se întâmplă dacă Programul: Autovindecarea și Jocul Vieții și Programul de Conștientizare de sine Cine sunt eu ca să mă fac milionar?

Acum ce crezi că sună mai satisfăcător pentru ego-ul meu?

 1. Am spus că am dat peste cine sunt eu doar pentru că am dat peste alte întrebări de la bloggeri de psihologie
 2. Sau am fost milionar pentru că eram super inteligent?
  De fapt, mi-am dezvoltat pasiunea pentru psihologie doar din întâmplare. Am început să citesc online în fiecare zi fără un plan. Pe măsură ce am continuat să citesc, am fost frustrat de rezultatele slabe pe care le-am găsit pe Google, iar după un timp am decis să-mi creez un blog cu răspunsuri corecte pe care nu le-am găsit nicăieri.

cine sunt eu  nu ar fi niciodată aici dacă nu aș fi avut o pasiune pentru psihologie sau să citesc cărți în loc de articole online.

Poate că sunt deștept, dar nu am venit aici pentru că sunt deștept și ambițios. Sunt aici pentru că mă descurc bine și variabilele aleatoare din viața mea sunt în favoarea mea (puteți numi noroc, eu îi spun Dumnezeu).

 

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.