...

Cel mai în vârstă este întotdeauna mai bun?

Vârsta nu are nimic de-a face cu o relație de succes. Cuplurile pot fi de orice vârstă și pot avea o relație sănătoasă. Cu toate acestea, în unele cazuri, un bărbat în vârstă poate avea un avantaj semnificativ față de ceilalți bărbați, atâta timp cât totul este în acord.

Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să vânezi un bărbat mai în vârstă, dar înseamnă doar că nu ar trebui să fii niciodată intimidat de diferențele mari de vârstă, deoarece uneori există multe alte beneficii.

1- Vine din viitor
Nu ar fi grozav dacă ai găsi pe cineva care să te ajute să rezolvi problemele viitoare cu care te confrunți? Un bărbat în vârstă te poate ajuta să depășești multe dintre problemele cu care te confrunți pur și simplu pentru că a trecut deja prin ele.

2- Este mai matur
În general, femelele se maturizează mai repede decât masculii. Cu alte cuvinte, o femeie poate fi mai matură decât un bărbat de vârsta ei. Acum, ultimul lucru pe care ți-l dorești este să fii cu un copil care arată ca un adult. Barbatii maturi iau decizii mai bune, sunt mai usor de gestionat si mai bine de a mentine o relatie.

3- Bine stabilit
Nu este o regulă, dar, în general, cu cât bărbatul este mai în vârstă, cu atât este mai probabil să fie îmbrăcat. O astfel de persoană va putea, de asemenea, să ofere mai bine sfaturi în carieră, să ajute la găsirea modului potrivit în viață și să ajute la stabilirea obiectivelor de carieră potrivite.

4- Vei invata multe
Pe măsură ce oamenii îmbătrânesc, devin mai experimentați. Dacă bărbatul pe care îl întâlnești este mai deștept și mai în vârstă decât tine, asigură-te că are multe de spus despre viață. Multe lecții de viață pe care urmează să le înveți pe calea grea ți-ar putea fi oferite cu ușurință doar pentru că soțul tău a trecut prin multe.

5- Mai stabil din punct de vedere psihologic
În general, cu cât o persoană devine mai inteligentă, cu atât devine mai stabilă mental. Odată cu vârsta, un bărbat devine mai încrezător și conștient de cum funcționează mintea lui. Acest lucru duce la o relație mult mai stabilă.

6- Vei putea întâlni oameni interesanți
Când ești cu un bărbat mai în vârstă, îi vei întâlni la un moment dat cu prietenii. Nu numai că vei dobândi multă experiență fiind cu cineva mai în vârstă și mai înțelept, dar vei intra în contact cu oameni din ce în ce mai experimentați.

7- Mai atractiv
În general, femeile găsesc bărbați cu câțiva ani mai în vârstă decât bărbații de aceeași vârstă. Nu este vorba doar de atractivitatea fizică. Cu cât omul este mai inteligent și cu cât este mai experimentat, cu atât va arăta mai atractiv.

Momentul este potrivit pentru căsătorie

Momentul potrivit pentru a te căsători nu are nimic de-a face cu vârsta, ci este despre găsirea persoanei potrivite. Dacă ai găsit persoana potrivită, este momentul potrivit.

Dacă te-ai comparat cu prietenii tăi și ai luat o decizie bazată exclusiv pe presiunea colegilor, este foarte probabil să intri într-o relație cu persoana greșită.

Da, un bărbat mai în vârstă poate avea anumite avantaje, dar nu alege o relație până nu ești sigur că ai găsit persoana potrivită.

 

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.