...

Ar trebui să mă despart?

Te-ai hotarat sa te desparti?

Crezi că acesta este momentul potrivit pentru a pune capăt relației?

Crezi că ai dreptate sau mai ești confuz?

Deoarece acea decizie implică de obicei multă gândire și uneori multă durere emoțională, am decis să scriu o postare pentru a vă oferi lista cu întrebările pe care trebuie să le puneți dacă vă gândiți să vă despărțiți, astfel încât să vă scutesc de bătăi de cap și durerea.

7 întrebări pe care să ți le pui înainte de a te despărți

  • 1) Este ceea ce îmi doresc cu adevărat?: Ți-a oferit această relație ceea ce îți dorești cu adevărat sau ai început-o din cauza presiunii colegilor, a singurătății sau chiar a disperării? Dacă răspunsul tău este nu, atunci despărțirea ar putea fi lucrul corect de făcut
  • 2) Ce mă împiedică să mă despart?: Rămâi în această relație pentru că nu ești sigur ce vei face după ea, pentru că ți-e teamă să nu găsești pe altcineva sau îți este frică să te rănești? Dacă ai răspuns la oricare dintre aceste întrebări cu da, atunci despărțirea este lucrul potrivit pentru că mai devreme sau mai târziu va trebui să o faci, deoarece în prezent nu ești mulțumit de ceea ce ai
  • 3) Relația mă trage în jos? : Este această relație abuzivă? Te trage în jos? te împiedică să ai viața bună pe care ți-ai dorit-o mereu? Dacă ai răspuns cu da, atunci despărțirea ar putea fi decizia corectă
  • 4) De ce mă despart?: A făcut acea persoană o mare greșeală? Poate fi remediată această greșeală? Se poate schimba această persoană? Dacă greșeala poate fi remediată sau dacă există speranța că această persoană se va schimba, atunci s-ar putea să doriți să așteptați și să-i acordați o altă șansă acelei persoane (consultați Cum să schimbați oamenii)
  • 5) Mi-am luat destul timp să mă gândesc la acea decizie?: Când ai decis să te despărți? a fost acum câteva momente sau chiar zile? Dacă răspunsul tău este da, atunci s-ar putea să vrei să aștepți o vreme sau chiar să te gândești la o pauză înainte de a continua.
  • 6) De ce am fost cu acea persoană?: Ai intrat în acea relație pentru că ți-a plăcut cu adevărat persoana respectivă sau pentru că ai crezut că nu poți face mai bine? Dacă ți-a plăcut cu adevărat persoana respectivă, s-ar putea să trebuiască să te gândești mai mult, dar dacă ai intrat în această relație din alte motive, atunci despărțirea ar putea fi lucrul potrivit (vezi și 7 întrebări pe care să ți le pui înainte de a te căsători)
  • 7) Unde este fericirea mea?: Te vei simți mai fericit dacă te-ai despărțit sau vei fi mai fericit dacă ai rămâne în relația respectivă? Mulți oameni nu reușesc să devină fericiți în viață pur și simplu pentru că nu își pun niciodată fericirea în minte atunci când iau decizii importante.

Ești îngrijorat de recuperare?

Nu scriu acest articol pentru a vă încuraja să vă despărțiți, ci l-am scris pentru a vă ajuta să luați decizia corectă. În cazul în care ați descoperit că decizia corectă a fost să vă despărțiți, dar ți-a fost prea frică să o faci pentru că ești îngrijorat de recuperare, atunci nu-ți face griji.

Am ajutat zeci de mii de oameni să se recupereze definitiv în câteva zile prin cartea mea Cum să treci peste oricine în câteva zile. Cartea te va ajuta să vezi relațiile și despărțirile dintr-un unghi diferit și te va face imun la durerea care apare după despărțiri.

Gândește cu înțelepciune și dacă ai descoperit că fericirea ta este în despărțire, atunci fă-o. Dacă totuși ai descoperit că fericirea ta este în continuare, atunci nu te despărți.

Cinesunteu.ro nu este un site medical complicat și nici o enciclopedie online plictisitoare, ci mai degrabă un loc în care vei găsi informații simple, concrete și eficiente, susținute de psihologie și prezentate într-un mod simplu pe care să îl înțelegi și să aplici. Dacă credeți că acesta este un fel de hype de marketing, atunci vedeți ce spun alți vizitatori despre cinesunteu.ro.

https://www.joculvietii.ro/rezervacinesunteu/7-intrebari-pe-care-sa-ti-le-pui-inainte-de-a-te-desparti/
post

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.