...

5 trăsături de caracter ale oamenilor de succes

Oamenii de succes sunt diferiți de noi?

De mult timp, analizez personalitățile oamenilor de succes pentru a înțelege cum oamenii le calcă pe urme. Exemplele pe care le studiem nu sunt cele care au atins nivelul normal de succes, ci cele care au lăsat cu adevărat o amprentă asupra lumii prin produse și afaceri care schimbă viața.

 

Când analizezi personalitatea oamenilor de succes, chiar și a celor care nu au realizat prea multe, vei descoperi rapid că perseverența, ambiția și automotivarea sunt comune în rândul lor. Totuși, când analizezi în continuare caracteristicile celor care schimbă lumea, vei descoperi că aceștia au anumite caracteristici pe care nici măcar alți oameni de succes nu le au.

 

Desigur, există multe calități care pot face mari realizări în viață, dar în acest articol, vă voi spune cele mai puternice din perspectiva mea.

 

5 trăsături de caracter ale oamenilor de succes

  • 1) Ei știu că nu există reguli reale: din momentul în care ne naștem, lumea ne-a pus regulile ei astfel încât să credem că aceste reguli nu pot fi schimbate. Cei care schimbă lumea știu că acele reguli vin de la oamenii greșiți și pot pune întrebări și schimba. Imaginează-ți că le spui oamenilor că vrei să inventezi avionul cu mult înainte de apariția avionului. Nu ar spune că ești nebun încercând să încalci regulile? (Vezi care este imposibilul)
  • 2) Vor să aibă un impact mare: oamenii care schimbă lumea nu sunt oameni care își doresc un al doilea venit, o mașină bună sau o casă frumoasă. Desigur, vor fi foarte fericiți să obțină aceste lucruri, dar să lase un impact semnificativ este scopul lor final. „Vreau să creez un jingle în univers”, a spus Steve Jobs

 

  • 3) Sunt vizionari și vânători de oportunități: oamenii de mare succes pot vedea un viitor luminos pentru o idee mică abandonată. Când fondatorii Google au văzut acuratețea motoarelor de căutare existente, au ajuns la concluzia că ar putea schimba lumea cu un produs nou. Au rămas de îndată ce au găsit o oportunitate și s-a dovedit a fi Google.

 

  • 4) Nu sunt confortabili: oamenii care se adaptează la sistem, cei care acceptă regulile și cei care cred în tot ceea ce li se spune rareori ajung atât de departe. Cei care schimbă lumea sunt rebeli, își urmează instinctele și au atât de multă încredere în ei înșiși încât nu-i ascultă pe cei care încearcă să-i spargă sau să-i forțeze înapoi în sistem (vedeți de ce nu ar trebui să urmăriți niciodată mulțimea)

 

  • 5) Resping proiectele mici: Acelor oameni nu le plac proiectele mici care vor aduce doar un succes mic sau au un impact redus asupra lumii. Ei știu că timpul lor este limitat, motiv pentru care sunt mai dispuși să piardă timpul cu proiecte care pot avea un impact semnificativ asupra lumii.

 

Poți fi unul dintre acești oameni?

Răspunsul este simplu, depinde de obiectivele tale. Dacă nu ai o dorință puternică de a avea un succes extrem și dacă nu te-ai gândit niciodată la schimbările din lume înainte, atunci chiar dacă ai încercat, cel mai probabil nu vei putea continua acest drum.

Dar dacă chiar vrei să fii acești oameni și dacă acest articol atinge ceva despre tine, mergi pe urmele lor și s-ar putea să ajungi ca ei sau chiar mai bine.

https://www.joculvietii.ro/rezervacinesunteu/5-trasaturi-de-caracter-ale-oamenilor-de-succes/
post

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.