...

5 tehnici eficiente pentru autovindecare cu succes!

Corpul uman are capacitatea remarcabilă de a se vindeca prin eliminarea blocajelor din minte.

 

Dar ce este autovindecarea?

Acest lucru nu înseamnă că nu vei mai vedea niciodată un medic, ci mai degrabă o călătorie către cea mai bună stare, îți eliberează mintea de probleme, traume și durere, iar atunci când mintea ta este liniştită, boala va fi mai puțin probabilă și capacitatea de a te recupera mai repede.

Când te reveni, vei putea rămâne răbdători și calmi.

Cel mai interesant lucru este că știința începe să arate că organismul poate fi vindecat de boli cu până la 75%, iar unele studii au arătat că peste 3.500 de cazuri de cancer, HIV, tiroidă și alte boli grave au fost vindecate fără a se îmbolnăvi. bolnav … tratament!

Autovindecarea nu poate fi un substitut pentru tratament în toate cazurile, dar oferă capacitatea de a preveni mai repede boala.

 

Iată 5 tehnici pentru a te ajuta să vă vindeci:

1.   Emoțiile tale.

Deși fiecare parte a ființei tale este strâns legată de corpul tău, emoții, minte și spirit, starea ta emoțională este importantă, dar uneori neglijată. Deși te simți inconfortabil, de exemplu, îți poate slăbi sistemul imunitar și te poate face vulnerabil la boli.

Pentru a-ți recunoaște emoțiile, rămâi într-un loc liniștit, confortabil și sigur, închide ochii și calmează-ți mintea. Fii sincer cu tine în legătură cu ceea ce trăiești. Spune cu voce tare: „Mă simt … fericit, trist, supărat sau dezamăgit”.

 

Rămâi cu această emoție câteva minute și întreabă-te de unde a venit, s-a întâmplat ceva recent sau cu mult timp în urmă care a declanșat-o?

Încearcă să identifici cum simți fizic emoția. Simți o povară grea în piept, brațe, respirație sau oriunde pe corp?

Spune cu vocea tare că ești gata să eliberezi această povară.

 

2.   Exerciții de respirație conștientă.

Respirația conștientă, după eliberarea și recunoașterea emoțiilor din viața ta, exercițiile de respirație vor elibera traume persistente și stres din corpul tău. Așadar, trebuie să respiri adânc și mult timp, deoarece respirațiile scurte nu furnizează celulelor suficient oxigen pentru a accelera vindecarea.

 

Respirația conștientă este să fi atent la respirația ta pe tot parcursul zilei. Când te simți stresat, vei uita probabil importanța respirației pentru a te ajuta să recâștigi pacea.

În situații stresante acute, ar trebui să stai drept și să respiri profund, asigurându-te că respirația îţi umple abdomenul inferior, nu doar pieptul. În timp, vei simți că stresul tău începe să dispară.

 

3.   Verifică-ți corpul.

Examinarea corpului tău.

Nu ar fi minunat să știi exact ce se întâmplă în corpul tău?

Deși nu ar trebui să utilizezi acest lucru ca singurul instrument de diagnosticare – mai ales atunci când vine vorba de boli grave – în multe cazuri poți afla ce este în neregulă cu corpul tău fără a avea nevoie de dispozitive speciale de screening.

Scanarea corporală face parte din meditația mindfulness care funcționează cel mai bine atunci când se face zilnic.

 

Durează doar 3-5 minute, dar poți  face și o scanare mai lungă. Când te afli în meditație, începe prin a te concentra pe fiecare parte a corpului tău în ordine, de la cap până la picioare.

Scopul este să urmărești cum se simte fiecare membru, astfel încât să devii conștient de starea ta normală.

Și data viitoare când simți o schimbare, corpul tău va semnala că ceva nu este în regulă. În acest fel poți  trimite energie în acest loc pentru a începe procesul de autovindecare.

 

4.   Foloseşte vizualizarea.

Când îţi examinezi corpul, dacă găseşti ceva dezechilibrat, poți  folosi meditația sau vizualizarea ghidată pentru a bandaja zona afectată. Se spune că orice ne imaginăm poate prinde viață. Acest lucru este perfect valabil şi când este vorba despre sănătate.

Ori de câte ori există ceva dezechilibrat în corp, Imaginează-ţi că problema va dispărea și va fi înlocuită cu una sănătoasă.

 

Câștigătorul premiului Oscar David Seidler și-a spus anterior povestea despre tratarea cancerului vezicii urinare folosind vizualizarea. După ce a supraviețuit o dată cancerului, David a decis să nu recurgă la chimioterapie a doua oară când s-a întors.

 

Și-a petrecut tot timpul imaginându-și o vezică sănătoasă și, de asemenea, a luat suplimente de stimulare a imunității. El credea că această tehnică de vizualizare era suficient de puternică pentru a se vindeca.

 

5.   A lucra cu energie.

Poţi trimite energie corpului care promovează relaxarea, ameliorează stresul și promovează vindecarea.

Folosirea instrumentelor energetice implică plasarea mâinilor deasupra sau peste zona afectată și imaginarea luminii albe vindecătoare care se deplasează de la mâini la corp, iar aici este utilă abilitatea de vizualizare.

 

Instrumentele energetice funcționează și, după intenție, tipul de putere pe care urmează să îl creați este unul care va fi disponibil pentru utilizare.

Combinația de muncă energetică, vizualizare, respirație, exerciții de eliberare emoțională și utilizarea unei scanari corporale este principalul arsenal de care ai nevoie pentru autovindecare. Odată ce l-ai stăpânit; Vei putea adăuga alte instrumente mai complexe pentru a îţi îmbunătăți experiența.

 

https://www.joculvietii.ro/rezervacinesunteu/5-tehnici-pentru-autovindecare/
post

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.