...

De ce?

Toată lumea s-a întrebat de ce unele postări devin virale?

De ce unele imagini sunt distribuite ca nebunul imediat ce sunt publicate?

De ce unele filme sunt vizionate de un milion de ori?

Cu unele imagini și videoclipuri, explicația poate fi evidentă, dar cu multe virale, popularitatea lor este de obicei un mister. Ai văzut filmul cu pisica Nyan?

Acesta este un videoclip cu o pisică zburătoare animată care nu face altceva decât să repete aceeași mișcare.

 

Acest film a fost vizionat de peste 100 de milioane de ori. Pentru a înțelege de ce un astfel de film a devenit popular și de ce altora le place virusul, trebuie să vă întoarceți la creierul uman și să aflați câteva fapte despre cum funcționează.

 

5 motive pentru care unele postări devin virale

  1. Ce este?: Curiozitatea este una dintre cele mai puternice emoții umane. Unii oameni de știință susțin că curiozitatea ne ajută să ne explorăm mediul și, prin urmare, ne crește șansele de supravieț Acum că m-am uitat prin sute de postări virale, am descoperit că multe dintre ele nu sunt ușor de înțeles. Cu alte cuvinte, trebuia să te uiți la ei o vreme pentru a înțelege ce se întâmplă. Când o postare ne trezește curiozitatea, este mai probabil să devină virală
  2. Nu am mai văzut așa ceva până acum: mintea noastră este concepută să ignore tiparele repetitive și lucrurile previzibile. Am spus că a fi misterios îți poate crește șansele de a atrage oameni către tine. Când m-am uitat prin unele dintre cele mai populare postări, am observat că multe dintre ele sunt noi. Sunt destul de sigur că ai văzut o altă pisică și, desigur, o bicicletă, dar ce zici de o poză cu o pisică mergând pe bicicletă și privind un câine speriat?
  3. Emoționant din punct de vedere emoțional: în postarea mea anterioară De ce unii oameni împărtășesc unele lucruri, nu altele, am explicat cum conținutul emoțional este distribuit mai des decât conținutul lipsit de emoț Cu cât un post este mai încărcat emoțional, cu atât este mai probabil să fie diseminat. Trebuie remarcat faptul că emoțiile pozitive conduc de obicei la mai multe acțiuni decât cele negative
  4. Concentrarea asupra nevoilor umane de bază: de ce a devenit secretul atât de popular? Desigur, sunt multe motive, dar în opinia mea cel mai important este că majoritatea oamenilor sunt leneși. Noi, oamenii, vrem să obținem tot ce ne dorim acum și cu cât mai puțin efort posibil. Cartea promitea că orice ar putea fi făcut rapid și cu efort minim doar vizualizând sau gândindu-se la asta. Când ești ghidat de nevoile umane de bază, oamenii vor reacționa, indiferent dacă spui fapte reale sau doar prostii
  5. Complet neașteptat: postările care sunt șocante și emoționante sunt distribuite mai des. Multe dintre postările virale pe care le-am analizat conțineau un element de surpriză. Doar găsești ceva ce nu te așteptai să găseș Deoarece surpriza evocă de obicei emoții puternice, ajută la popularizarea postului.

 

De ce ar trebui să-ți pese?

Mintea umană funcționează întotdeauna în același mod. O persoană, un produs și o postare pot fi toate populare din aceleași motive psihologice. La urma urmei, atunci când apăsați anumite butoane, oamenii sunt încântați și îmbrățișează acest lucru nou.

Fie că încerci să vinzi ceva, să vinzi un produs sau să devii popular, trebuie să înțelegi factorii psihologici care au făcut multe lucruri populare în jurul tău. Odată ce înțelegi codul, îl poți folosi cu ușurință pentru alte lucruri.

https://www.joculvietii.ro/rezervacinesunteu/5-motive-pentru-care-unele-postari-devin-virale/
post

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.