...

5 motive pentru a obține mai multă experiență ar putea fi cu adevărat dăunătoare pentru tine

 

Vreau să câștig experiență

 

Primul lucru pe care îl veți auzi când vorbești cu oameni care abia la început în cariera lor este că doresc să câștige experiență. Pentru a nu mă înțelege greșit, trebuie să spun mai întâi că dobândirea de experiență este unul dintre cei mai importanți pași pe care îi poate face o persoană pentru a-și îmbunătăți cariera, dar există un mic truc aici.

 

Dacă nu ți-ai colectat corect experiența, poți ajunge la experiențe false care îți distrug viața și viitorul. Gândiți-vă la asta pentru un moment, colectăm fapte noi cu simțurile noastre înainte ca creierul nostru să le proceseze.

Ce se întâmplă dacă ceva a mers prost în timpul fazei de procesare? Ce se întâmplă dacă în mintea ta ar apărea niște fapte greșite?

 

5 motive pentru care cei mai experimentați iau decizii groaznice:

 

  • 1) Îți amintești când totul era posibil?: Îți amintești când credeai că totul era posibil? Ne naștem cu o minte care poate face imposibilul, dar mulți oameni încep să pună limite false potențialului lor și apoi îl numesc experiență. Când erai tânăr, credeai că orice este posibil, dar pe măsură ce creșteai și aveai experiențe false, începusei să crezi că puterile tale sunt limitate.

 

  • 2) Nu o poți face altfel: Unul dintre lucrurile groaznice care se întâmplă multor oameni pe măsură ce câștigă experiență este atunci când își pierd creativitatea și încep să creadă că există o singură soluție pentru fiecare problemă. La urma urmei, dacă faci aceleași lucruri timp de 10 ani, poate fi foarte greu să-ți convingi mintea că există o modalitate mult mai bună de a o face.

 

  • 3) Experiență și neputință: depresia poate fi rezultatul unei experiențe false. La urma urmei, atunci când crezi că ești blocat, ești neajutorat și nu ai de ales, dar mintea ta va reacționa cu depresie. Regulile pe care le învățăm odată cu vârsta ne fac mai neputincioși în fața necazurilor vieții și pot fi o cauză majoră a depresiei mai târziu.

 

  • 4) Arogant și inflexibil: cu cât o persoană devine mai experimentată, cu atât devine mai arogantă și mai puțin flexibilă. De aceea atât de mulți oameni așa-ziși cu experiență iau decizii groaznice și duc vieți nefericite. Problema de a crede că ai întotdeauna dreptate poate duce cu ușurință la alegeri dezastruoase.

 

  • 5) Experiență și pesimism: când presupui că viața va funcționa întotdeauna așa cum a funcționat întotdeauna pentru tine, înainte de a deschide ușa pesimismului. O afacere eșuată va fi un indiciu puternic că nu vei avea niciodată succes, un trecut nefericit va fi un semn că nu vei găsi niciodată fericirea și așa mai departe.

 

Obțineți experiență corect

Experiența este un lucru grozav, dar atunci când este recoltat corect. Trebuie să filtrezi tot ce înveți pentru a te asigura că nu îți umpli creierul cu gunoi. Credința falsă ar trebui eliminată, nu confruntată cu faptele.

 

Ar trebui să analizezi și ceea ce ai învățat până acum și să afli dacă ai introdus în mintea ta fapte false sub numele de experiență. Multe dintre limitările care vă rețin astăzi sunt pur și simplu rezultatul unor credințe false care au fost numite experiență.

https://www.joculvietii.ro/rezervacinesunteu/5-motive-pentru-a-obtine-mai-multa-experienta-ar-putea-fi-cu-adevarat-daunatoare-pentru-tine/
post

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.