...

4 motive pentru care nu ar trebui să-ți părăsești niciodată prietenii atunci când construiești o relație

 

Esti indragostit? Dar despre prietenii tăi?

Ești genul de persoană care dispare după ce s-a îndrăgostit?

Când ați început să vă întâlniți, ați redus neintenționat contactul cu prietenii?

Mulți oameni își construiesc ziduri în jurul lor de îndată ce intră într-o relație. Femeile fac acest lucru mai des decât bărbații. Oamenii care fac acest lucru cred că sunt mai concentrați asupra partenerilor de relație, dar problema este că acest obicei distruge totul, inclusiv relația pe care încearcă să o protejeze.

 

Dacă faci asta, atunci știi că prieteniile și relațiile tale sunt în pericol.

Să vedem cum s-a întâmplat asta.

4 motive pentru care nu ar trebui să-ți părăsești niciodată prietenii atunci când construiești o relație

 

1.    Este mai probabil să deveniți un dependent de dragoste:

atunci când vă întrerupeți prietenii, singura dvs. sursă de intimitate va deveni partenerul dvs. Acum, acest lucru poate suna bine până când vă certați sau vă despărțiți. Când apare o problemă, nu vei avea niciun sprijin, te vei simți singur și gol și vei suferi mult.

 

2.    Îl vei alunga pe iubitul tău:

Atunci când ești dependent emoțional de cineva, vei deveni extrem de nevoie de ajutor, iar partenerul tău poate deveni supărat ca urmare. Nimănui nu îi plac oamenii care au nevoie. Cu cât ești mai departe de prietenii apropiați, cu atât vei deveni mai nevoiaș.

 

3.    Prietenii tăi te vor ignora:

prietenilor tăi nu le va plăcea faptul că nu îi mai contactezi și, ca urmare, vor începe să te ignore. Când chiar ai nevoie de ele, s-ar putea să nu le găsești, așa că în cele din urmă te vei simți rupt și singur

 

4.    Partenerul dvs. se va sufoca:

oamenii au nevoie de propriul spațiu. Dacă viața ta este goală și nu ai nimic de făcut și poți doar să-ți înțelegi partenerul, atunci el se va sufoca în curând.

 

Când ai prieteni în timpul relației tale, vei putea să-i dai partenerului tău spațiul său

De ce unora le este greu să se recupereze după o despărțire În cartea mea „Cum să depășești pe oricine în câteva zile”, am vorbit despre un caz în care o persoană a întrerupt contactul cu prietenii săi, a încetat să-și mai urmeze hobby-urile și și-a dedicat viața complet iubitului său.

 

Când persoana respectivă s-a despărțit, a simțit că nu are nimic, pentru că a pierdut totul. Dacă această persoană duce o viață sănătoasă și echilibrată, despărțirea îi va face mult mai puțin rău.

 

Cu alte cuvinte, atunci când lăsați pe cineva să fie totul pentru dvs., nu numai că veți deveni 100% dependenți de el, dar atunci când apar probleme, puteți pierde totul.

Păstrați legătura cu prietenii, păstrați-vă hobby-urile și faceți loc partenerului. Acesta este cel mai bun mod de a construi o relație sănătoasă.

https://www.joculvietii.ro/rezervacinesunteu/4-motive-pentru-care-nu-ar-trebui-sa-ti-parasesti-niciodata-prietenii/
post

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.