...

De ce ai gânduri negative noaptea?

 

  • De ce ne invadează gândurile negative?
  • De ce avem gânduri negative noaptea?
  • De ce avem gânduri groaznice când ne culcăm?
  • De ce nu avem aceste gânduri dimineața?

 

Sunt destul de sigur că într-o zi te trezești fără gânduri negative evidente, iar când se lasă noaptea când încerci să dormi, toate gândurile negative din lume te vor ataca.

De ce gândim diferit în timpul zilei? Primul lucru pe care ar trebui să-l înțelegi este că gândurile negative sunt creierul tău, care în felul său îți amintește de problemele nerezolvate și te avertizează asupra pericolelor viitoare. Dar dacă da, atunci acele gânduri ar trebui să fie acolo toată ziua, nu? Nu, uneori nu dai creierului tău șansa să te avertizeze.

1.    Te ții ocupat?

În articolul meu anterior De ce să te ocupi nu funcționează niciodată, am explicat că, dacă încerci să eviți problemele, creierul tău te va tortura întotdeauna cu gânduri negative.

Dacă începeți o nouă zi și vă mențineți ocupat fără să vă gândiți la problemele dvs., atunci creierul dvs. va găsi o soluție mai bună pentru a vă reaminti de ele decât să le lăsați să vă invadeze mintea noaptea.

 

2.    Te distragi?

Oamenii urăsc să se confrunte cu problemele lor, așa că unii oameni încearcă să se distragă atunci când se gândesc la gânduri negative. Jocurile, petrecerea cu prietenii și chiar mâncarea sunt metode populare pe care oamenii le folosesc pentru a uita de probleme. (A se vedea, de asemenea, de ce dieta nu funcționează niciodată)

În cartea mea, ghidul suprem pentru depășirea depresiei, am spus că, deși toate aceste strategii funcționează bine într-o perioadă scurtă de timp, creierul va rezista și vă va trimite gânduri negative teribile pentru a vă readuce pe drumul cel bun și pentru a vă împiedica să scăpați de problemele tale.

 

3.    Să vedem ce veți face astăzi

Motivul pentru care creierul tău nu te poate deranja cu gânduri negative dimineața este că vrea să ai șansa de a-ți îmbunătăți viața în timpul zilei. Creierul tău vrea să acționezi în acea zi pentru a-ți îmbunătăți viața sau a-ți rezolva problemele importante.

Dar când ziua este epuizată, când creierul tău constată că ai pierdut ziua fără a face pași serioși, trebuie să te anunțe că ai probleme importante care nu au fost rezolvate.

 

4.    Aceste idei există deja

Aceste gânduri negative îți pot fulgera în minte toată ziua, dar nu le poți auzi din cauza zgomotului și a distragerilor. Când te culci, când totul se liniștește, aceste voci devin mai clare și, chiar dacă sunt deja acolo, par că tocmai au sosit.

Cum poți împiedica gândurile negative să te viziteze noaptea?

În articolul meu, „Soluția finală la toate problemele”, am spus că există o singură modalitate de a pune capăt durerii și gândurilor negative. Ia măsuri. Fă ceva. Încercați să vă rezolvați propriile probleme.

Da, alergatul poate fi plăcut pentru o vreme, dar mai devreme sau mai târziu creierul tău se va întoarce la tine cu toată puterea pe care o are și nu vei mai putea scăpa de această dată.

https://www.joculvietii.ro/rezervacinesunteu/4-motive-pentru-care-ai-ganduri-negative-noaptea/
post

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.