...

10 semne că cineva are probleme de încredere

 

1- El manifestă mai puțină emoție

Oamenilor încrezători le este adesea frică să nu se expună altora. Acești oameni le poate fi greu să-și exprime sentimentele, deoarece cred că le face „vulnerabile”.

Acești oameni pot părea reci, neprietenos sau chiar antisociali. Nu este neobișnuit ca oamenii încrezători să aibă întotdeauna o față de poker.

2- Este mereu suspicios

Oamenii cu probleme serioase de încredere sunt adesea foarte suspicioși față de acțiunile celorlalți. Temerile noastre ne permit uneori să vedem amenințările printr-o lentilă mărită. Pentru oamenii fricoși, orice inexplicabil poate fi o amenințare, iar comportamentul incert are întotdeauna conotații negative.

Înțelegerea greșită îi poate determina pe oameni să vadă lumea dintr-o perspectivă complet greșită.

3- Evita interacțiunea umană

Oamenii încrezători pot evita interacțiunea umană și ajung să moară singuri. Nu este neobișnuit ca persoanele cu probleme severe de încredere să trăiască într-o izolare socială completă.

În acest caz, persoana crede că se protejează de oamenii răi pe care i-ar putea întâlni.

4- Arată disprețuitor

O persoană care nu are încredere în alții poate încerca cu ușurință să-i alunge și să fie nepopulară. Acești oameni pot concedia în mod deliberat și nepoliticos oameni pe care nu îi cunosc bine.

Este doar un act de protecție pe care acești oameni îl folosesc pentru a se proteja de ceilalți.

5- Este foarte sensibil la anumite indicii

Ați avut vreodată o conversație normală cu cineva care a devenit brusc foarte trist și defensiv și nu i-ați învinovățit?

Când oamenii au probleme de încredere, devin foarte sensibili la anumite indicii care ar putea indica că cineva nu este de încredere. Problema în acest caz este că, în multe cazuri, indiciile sunt mai degrabă fictive decât reale.

6- Înțelege greșit multe cuvinte

Ce vrei sa spui?

Suna familiar? Când oamenii ating indirect una dintre traumele lor psihologice, ei răspund la aceste afirmații. Pentru că oamenii de încredere îi pot răni pe alții, iar neînțelegerile lor pot distorsiona cuvintele tale.

7- S-ar putea să te urască fără motiv

O persoană te poate judeca, poate avea sentimente negative puternice față de tine sau chiar te poate urî, totul fără a face nimic rău. Neînțelegerile create de oameni cu probleme de încredere îi pot forța să urască oamenii care nu fac nimic rău

8- Evita relatiile

Frica de a avea încredere în alții poate duce și la frica de intimitate. În acest caz, o persoană poate dori să evite o relație doar pentru a evita rănirea.

Lipsa curajului de a face față incertitudinii îi poate ține pe acești oameni departe de relații pentru perioade lungi de timp.

9 – Nu delega sarcini

Este posibil ca oamenii să nu dorească să delege sarcini altora dintr-o varietate de motive, dar un motiv comun este lipsa de încredere. Când o persoană are probleme cu încrederea, îi este frică să nu piardă controlul asupra celorlalți, așa că rareori delegă sarcini.

10 – Devene introvertit

Introversia poate fi uneori o tulburare de personalitate, mai degrabă decât o trăsătură de personalitate. În loc să se deschidă față de ceilalți, o persoană poate alege să se închidă devenind introvertită.

 

Cursul “ Carisma si a incredere in sine a fost creat de BeBrilliant.ro; programul vă va ajuta să deveniți mai încrezător sau să vă recuperați banii.

Vrei să afli mai multe?

www.bebrilliant.ro

 

 

https://www.joculvietii.ro/rezervacinesunteu/10-semne-ca-cineva-are-probleme-de-incredere-in-sine/
post

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.